SI v Rybárně


kavárna

otevírací doba:
po-ne 10-23h

Stůl si můžete zarezervovat na čísle 773 056 768.
Rezervovat lze vždy maximálně 15 míst.

Aby Rybárna mohla být každý den otevřena - a s ní i veřejný program a sdílené dílny - provozujeme v přízemí kavárnu. Vaříme vegetariánsky nebo vegansky a záleží nám na výběru kvalitního sortimentu a spolehlivých dodavatelů. Snažíme se minimalizovat vyprodukovaný odpad, a proto u nás dostanete věci s sebou pouze v zálohovaných kelímcích nebo krabičkách.

obědy

29.4.-5.5., každý den od 11:30 do 15:30
Polévka 60,- *** Hlavní jídlo 160,- *** Menu 195,-

po zelňačka + fusilly s pečenou dýní, cizrnou a rozinkami

út brokolicová polévka + gratinované brambory s cuketou

st kulajda + bulgur se zeleninovou směsí a fazolemi

čt řepová polévka + italské krémové rizoto s cuketou a hráškem

mrkvovo batátová polévka + cizrna na paprice

so vývar s vejcem + brokolicové kari s rýží

ne rajská polévka + vegetariánské lasagně

stálá nabídka

káva



espresso/lungo

55



double/americano

68



cappuccino

65



latté

75



flat white

78



espresso tonic

87



filtr

60



ovesné mléko/dekaf/s ledem bez příplatku




teplé nápoje



čaj z čerstvého zázvoru/máty

48



sypaný čaj
(černý, rooibos, heřmánek, ovocný, jasmínový)

48




chai latté

68



horká čokoláda

58



svařené víno (0,2)

69



svařený mošt (jablko, hruška; 0,2)

45



svařený mošt s pálenkou

98


pivo



Únětice 10° (0,3/0,5)

44/56



Únětice 12° (0,3/0,5)

68/52




točený Chříčský cidre (0,3/0,5)

62/92




víno



veltlínské zelené (0,1)

38



rulandské šedé (0,1)

44



prosecco (0,1/0,75)

62/390



riesling (0,75)

390



zweigeltrebe růžové (0,1)

42



merlot (0,1)

38



primitivo (0,1)

44



dornfelder (0,75)

330



nealko



domácí limonáda (0,5)
(malina, rakytník, bezinka)

58




točená sodovka (0,1)

6



mošt (jablko, hruška; 0,1)

15



kombucha limeta-zázvor

89



cascara

96



tonic

72



BioZich limonáda (0,3)

72



apflšorle (0,3)

45

drinky



mimosa

98



hugo spritz

98



skinny bitch

125



moscow mule

165



grepni SI
(grepový gin, blutorange, rozmarýn)

165




vodka maté
(vodka, grepový sirup, pomeranč, maté)

165


jídlo



quesadilla

120



hummus se zeleninou a chlebem

95



vegan utopenec

79



...a další sladké i slané dobroty z naší kuchyně




polévka

60



hlavní jídlo

160



obědové menu (hl. jídlo+polévka)

195



Obědy vaříme každý den od 11:30 do 15:30.


Kristýna Kosinová - Banchee

provozní bistra



Jakub Kučera

šéfkuchař